Tranquillo: Obě ruce zatleskaj!

Jak se moudře říká: ,,Dvě jsou víc než jedna.” A přesně na tuhle kartu vsadili zakladatelé značky Tranquillo, které po svém zrodu sloužilo k obchodování s oděvy z druhé ruky. Tranquillo vzniklo v roce 2002 v Drážďanech v Německu a dnes, už jako oblíbená oděvní značka, sídlí i u nás v Čechách. Jejich začátky tedy byly docela nenápadné, teď už ale s určitostí mají své místo v módním světě a jsou stále na vzestupu.

Tranquillo samo o sobě prohlašuje, že pomocí svých oděvních výstřelků chce hlásat jedinečnost, nepodmínečnou individualitu a svobodu ducha. 

Mikiny Tranquillo

Na mikinách od Tranquilla je, myslím, už na první pohled vidět jejich praktická stránka - kvalitní materiál, kapsy, límce, tkaničky pro utažení na potřebných místech. Barvy a vzory soustředí především na menší prvky, např. na zmíněné tkaničky, límce, podšívky, kapsy nebo volí variantu “rozbití” jednolité méně nápadné barvy, ve které je celý kousek vyhotoven, nějakou opravdu výraznou - ovšem postačí jen jeden široký pruh, nebo možná pár užších, nejlépe diagonálně vedených pro ještě větší originalitu.  

Barevné mikiny tranquillo - vyberete si jednu?

Šaty Tranquillo

Za zmínku určitě stojí i šaty od této značky. I zde se spíše než na eleganci Traquillo soustředí na to, aby byl daný kousek praktický. Jednoduché střihy a příjemné materiály. Ačkoliv neztrácejí šmrnc, rozhodně i zde vítězí převážně sportovní střih. Barevností tato nadějná oděvní značka ani tentokrát nešetří.

Šaty Tranquillo na Fashioned

Kalhoty Tranquillo

Potřebujete dát průchod své kreativitě, osvobodit se od daných konvencí? Zkuste jejich turecké kalhoty, idelání pro dny, kdy nechcete jen tak odhalit své nožky, ale zároveň si chcete zachovat volnost; cítit se pohodlně, zakrýt se, však stále s lehkostí, kterou vám propůjčí právě jedině takový volný střih, jako u těchto kalhot. Idealní pro všechny pohodáře a pohodářky - ale i vy, kteří nevlastníte nic podobného - zkuste vystoupit z vaší ,,comfort zone” a dejte jim šanci! Propadněte této neskonalé svobodě!

Pokud se přece jen chcete držet více při zemi, pohodlné legíny se zajímavými vzory jsou určitě příjemným zpestřením pro každého.

Široká nabídka kalhot Tranquillo

Sukně Tranquillo

Sukně Tranquillo, tedy vzdušnější z jejich spodků, se nesou ve velmi podobném duchu jako šaty. I zde sportovní elegance hraje prim! Pokud toužíte být chic i při sportu či jiných náročnějších outdoorových aktivitách, rozhodně si tyhle kousky zamilujete. Guma v pase zajištuje nejen pohodlnost, ale také to, že sukně bude dobře sedět na všech nejrůznějších typech postavy.  

Sukně Tranquillo pro každou ženu

Free, cool, in

Inspirujte se u otevřených myslí tvůrců Tranquilla; i z malého nenápadného projektu může vzniknout něco většího, něco, co má smysl. Nevzdávejte se a nebojte se nekráčet vždy s davem. Možná není tato značka na první pohled to, co by vás prvoplánově upoutalo. Určitě jí ale zkuste věnovat více pozornosti, nejen jejich módním kouskům, ale už jen samotné myšlence tohoto malého podniku. Jak to vidíte Vy? Myslíte, že má Tranquillo před sebou zářnou budoucnost? Odvážili byste se pořídit si některý z jejich výtvorů, nebo snad už nějaký máte doma ve skříni? Podělte se s námi o své dojmy.