Náramky Lavaliere - kvalitní český módní doplněk pro každého

Kvalitní přírodní materiály od lokálních dodavatelů a ruční výroba na míru, to je ve zkratce mladá česká značka Lavaliere.

Lavaliere vyrábí trendy náramky podle vzoru nejnovějších světových trendů. Přitom navazuje na tradici výroby šperků v Jablonci nad Nisou a zpracování drahých kamenů v blízkém Turnově.

Velkými nadnárodními korporacemi znuděná parta lidí, které omrzela Praha, se rozhodla vrátit do svého regionu, navázat na tradice a dělat to, co mají nejradši - náramky, které sami velmi rádi nosí.


Ihned na začátku bylo jasné, že chtějí nabídnout něco navíc a to nejen v podobě výroby náramků přímo na míru, ale také v kvalitě materiálů. Proto používají jen kvalitní polodrahokamy, drahokamy nejvyšší kvality AAAAA, vlastní stříbrné prvky a v poslední době i perly. Za kvalitu ručí certifikát Český výrobek, který kontroluje dodržování postupů výroby a využití lokálních dodavatelů i Puncovní úřad, u kterého je Lavaliere registrováno.


Původně se značka zaměřovala jen na pánské náramky. Ale pro velký zájem se naštěstí rozhodli v Lavaliere i pro dámské kolekce, které dnes tvoří hlavní produktovou linii značky. Během krátké doby si značka získala tisíce fanoušků, kteří nezůstávají jen u jednoho náramku. Lavaliere je prostě závislost. Věřte, že u jednoho náramku nezůstanete. Ten luxusní pocit na zápěstí je nepopsatelný.


Jako jediná podobná značka náramků v Česku fotí několikrát ročně vlastní kolekce, spolupracuje s Czechoslovak Models a podporuje také nadaci Veroniky Kašákové, která pomáhá dětem z dětských domovů.


Náramky Lavaliere si oblíbily i české celebrity. Vlastní kolekce náramků Lavaliere mají například Nikola Bechyňová (4. nejkrásnější žena světa), Veronica Biasiol (fashion a beauty bloggerka) nebo známý sporťák a partner tenistky Karolíny Plíškové, Michal Hrdlička. Ambassadorem značky je český fashion guru Robin Bery.


Pokud se rozhodnete pořídit si náramek od Lavaliere, můžete vybírat nejen podle toho, který se vám líbí, ale také podle významu barev kamenů nebo znamení horoskopu.