Pandora katalog 2017

Značku Pandora založil roku 1982 dánský zlatník Per Enevoldsen. Je známá především díky moduliratitě svých výrobků, okouzlujícím náramkům a designovým prstům.

Katalog přívěsků Pandora

Přejít na katalog Pandora


Šperky od Pandory jsou vyrobené z originálních a kvalitních materiálů, které vytvářejí nezaměnitelný dánský design. Vycházejí z myšlenky jedinečnosti každého člověka a touhy naplnit jeho nejtajnější přání. Můžete kombinovat jednotlivé prvky a vytvářet tak unikátní šperky, které jsou odrazem osobního stylu každého člověka. Stávají se památkou a vzpomínkou na nejvýznamnější události života. 

Přívěsky Pandora

Nejpopulárnější artikl Pandory. Korálky si můžete vybírat z obrovského množství motivů. Určitě si vyberete i vy ze stovek přívěsků
ze sterlingového stříbra, 14 karátového zlata nebo z přívěsků Pandora v dvoubarevných designech, které navždy uchovají vaše nezapomenutelné okamžiky. 

Náramky Pandora

Nakombinujte přívěsky PANDORA podle svého osobního stylu, ozdobte jimi náramek ze sterlingového stříbra, 14 karátového, textilu nebo kůže a vyjádřete svou jedinečnost. Náramky od Pandory si můžete prohlédnout v našem katalogu.

Prsteny Pandora

S prsteny PANDORA, které se pyšní nádhernými drahokamy, vzácnými kovy a jedinečným designem, můžete vytvářet a kombinovat svůj vlastní jedinečný styl.

Náušnice Pandora

Vyberte si z náušnic PANDORA ze strelingového stříbra, 14 karátového a z dvoubarevných kombinací s mnoha nádhernými drahokamy nebo si vytvořte svůj vlastní design s oblíbenými háčky a přívěsky, které budou vyjadřovat váš styl.