Ragwear - zodpovědná móda

Svojí filozofii popisují jednoduše: rag - bezcenný kus látky, wear - musíš na sobě mít nějaké oblečení. „My vyrábíme jen kusy látky. Podstatné je to, co v nich děláte“, zakončuje Ragwear na webu své stručné představení.

Příběh Ragwear začíná na konci devadesátek, v malém městě Wiesbaden v Německu, v jednom z nejstarších lázeňských měst Evropy. Holger Brodkorb sem dovážel streetwear módu. Inspiroval se místní skate scénou, uviděl příležitost vyrábět kvalitnější oblečení, které bude i lépe vypadat.

Další růst Ragwearu probíhal v Praze, zde vyrábí kvalitní streetwear pro muže i ženy, které i perfektně vypadá. Své „bestsellery“ pak pravidelně oživují novými detaily a materiály.  „STREET IS A STATE OF MIND“ – tohle heslo vystihuje podstatu streetové značky Ragwear.

Zodpovědná móda

Aby toho nebylo málo, snaží se být Ragwear maximálně zodpovědný k životnímu prostředí. Získali vegan certifikát PETA, ten je zárukou toho, že na jejich oblečení nenajdete ani kapku krve (žádná srst, testování na zvířatech, dětská práce atd.). To je v dnešním světě opravdu obdivuhodné. Podobný přístup je k vidění často u malých značek, u větší značky je velmi neobvyklý.

Bundy ragwear

Jeden z hlavních produktů Ragwear jsou bundy. Jsou propracované do posledního detailu, zároveň funkční a cenově dostupné. Nejvíce populární jsou řady Ragwear Ewok, dámy si zamilovaly také Ragwear Monade. Dámské bundy Ragwear si můžete prohlédnout v našem katalogu.

Bundy ragwear

Mikiny ragwear

Hledáte stylovou, pohodlnou a odolnou dámskou mikinu? Chladnější rána? Sychravé podvečery? Užijte si jakékoli počasí se značkou Ragwear. Natáhněte na sebe tuto slušivou a jemnou mikču a vzhůru do všech dobrodružství, které na vás čekají.

Mikiny ragwear

Šaty ragwear

Ragwear se soustřední na pohodlnost, tak se i vy letošní léto se svezte na vlně pohodlí. Užijte si parné, letní dny na maximum, nebojte se ukázat, že vy máte svůj osobitý styl. Jaké máte požadavky na jarní či letní šatičky? Musí být z bezvadných materiálů, slušivé a trošku netradiční? To vše splňuje značka Ragwear. Tak na co ještě čekáte?

Šaty ragwear