Tom Joule - z tržiště do celého světa

Tom Joule, který se narodil na vesnici ve Velké Británii, začal prodávat oblečení na venkovských akcích po celé zemi před více než 25 lety. Hledal díru na trhu, něco, co lidem chybí a není v tom velká konkurence. V tom si uvědomil, že jeho zákazníci jsou usměvaví a zábavní, ale jejich oblečení bylo zcela opačné, šedé a nudné. S touhle myšlenkou nastartoval značku Tom Joule. Dnes má Tom Joule přes 100 obchodů ve Velké Británii a Irsku, dva miliony spokojených zákazníků a zavedenou značku. Je také nejprodávanější značkou v britských maloobchodních prodejnách, jako jsou John Lewis a Next Label.

Tradice a hodnoty

Britské dámské oblečení od Tom Joule je navrženo, aby něco vydrželo. Hrdí na své britské kořeny, vytváří kompletní řadu vysoce kvalitních dámských oděvů. V dnešní době je známá svými barevnými kolekcemi pánského, dětského a dámského oblečení. Společnost byla založena roku 1999, zpočátku vyráběla jezdecké oblečení. Joules se nyní změnilo hlavně v módní značku, známou pro své výrazné dámské šaty, které jsou živé a plné mládí. Dámské oděvy dokáží být klasické i moderní, s velkým smyslem pro stylovou zábavu. Jejich dámské prošívané bundy jsou obzvláště vyhledávané díky jejich ohromujícímu krejčovskému zpracování, které jde do detailu. Hravé barvy, vzory a motivy, které propojují všechno oblečení od Tom Joule, vytvářejí obzvlášť lákavé kousky.

Dámské oblečení od Joules - okouzlující a neodolatelné

Chcete-li zažít charisma a kvalitu ženského oblečení Joules pro sebe, podívejte se na náš fantastický výběr. Módní kousky jsou k dispozici v řadě barev a výtisků, skvěle vypadají i jednoduše s džíny. Chytře prošívané bundy přinášejí dokonalý pocit a jsou perfektní třeba pro udržení chladu při běhu po městě. Jsou také velmi praktické pro jakékoli výlety na venkově. Šaty jsou ozdobeny zábavnými výtisky a barvené pouze nejjemnějšími barvami.

Bundy Tom Joule

Jsou situace, kdy pro deštník už není místo.. ruce plné nákupních tašek, jedete na kole, tlačíte před sebou kočárek, nebo venčíte psa v lese. Těch situací bychom společně vymysleli určitě mnohem víc. A pokud se do některé této dostanete s nepromokavou bundou Tom Joule, budete v suchu a to doslova a do písmene.

Šaty Tom Joule

Nechte svůj outfit rozkvést, potom pokvete i vaše srdce. Pojďte nám pomoci zbavit se šedi v ulicích a vnést tam barvy a šmrnc. Šaty Joules na Fashioned.

Holinky Tom Joule

Kamarádky do deště od hravé značky Tom Joule . Nedovolte počasí, aby vám zkazilo náladu. Proč neblbnout v loužích v každém věku? Koukněte na holinky Tom Joule v našem katalogu.